LEHDISTÖTIEDOTE             26.10.2010

julkaistavissa heti

Lontoontaksilla kiertoajeluille Jämsän seudulla

Kaksi kiiltävänmustaa Lontoon taksia herättää huomiota Jämsän kaduilla ja Kuhmoisten kyläteillä. Aitojen alkuperäisten lontoolaisten Black Cab -ajoneuvojen malli on vuodelta 1957, ja takseja valmistettiin samalla mallilla aina vuoteen 1997 saakka.

Vanhat vintagetaksit ovat Lontoossa jo katoavaa perinnettä, viimeisetkin ovat poistumassa taksikäytöstä lähivuosina. Nyt autot ovat matkailijoiden ilona. Kyytiin pääsee Jämsän seudulla ja Kuhmoisissa. Tyylikkäät autot sopivat hienosti keskiajalta saakka asuttuun suomalaiseen kulttuurimaisemaan.

Muhkealla lontoontaksilla voi kurvailla hääpari, syntymäpäiväsankari tai vaikka vanhojentansseihin menijä. Autoilla pääsee mukavasti, helposti ja hauskasti shoppailukierrokselle Jämsän keskustaan, teatteriin tai risteilysatamaan. Lontoontaxilla pääsee tutustumaan Himoksen ympäristön ravintoloihin, Mäntän taidemuseoihin, Petäjäveden Maailmanperintökohteeksi valittuun hirsikirkkoon, Kuhmoisten vehmaisiin kylämaisemiin, Kädentaitajien myymälään tai ase- ja varusmuseoon tai vaikkapa Isojärven kansallispuistoon.

Autojen mukana kulkeva ladylike opas Maarit Liljendahl, Lady of the Himos, viihdyttää asiakkaita englantilaistyylisellä huumorilla ja laajalla tietämyksellään. Suomen ja ruotsin ohella pääkielenä on tietenkin englanti. Lontoontaxeihin mahtuu kerralla 6-12 asiakkaan ryhmä. Tarvittaessa Lady of the Himos opastaa myös linja-autoretkillä.Lisätietoa:

Lontoon Taxi
Maarit Liljendahl
Matkailuopas
GSM +358 40 728 4254
email: tours@lontoontaxi.fi